Pusselmatta "Luktfri" svart/grå 1x1m

  • Artikelnummer: 641002
  • Tillgänglighet: 2-5 dagar
  • 309 kr


Tillgängliga alternativ


Fysisk aktivitet kan slita brutalt på kroppen. Anklar, knän - faktiskt alla leder belastas hårt av de enorma krafter under fysisk aktivitet. I många sporter skyddas foten - och därmed lederna av olika stötdämpande system som är inbyggda i skorna. De flesta kampsporter utövas med bara fötter, och absorptionen av stötar måste göras av något annat än en sko. Det måste göras genom mattan.


Bara detta skulle vara skäl nog att välja BUDO-NORD sportmattor som är tillverkade helt i stötdämpande polymer.


Budo-Nord sportmattor har också nyutvecklat ett pusselmönster som dramatiskt förlänger mattans liv samt gör dem lättare att montera och demontera.


Vid val av mattor, är det lätt att kanske köpa en produkt som inte kan användas på offentliga platser eftersom de bryter mot brandföreskrifter och inte överensstämmer med CE-reglerna. Även om mattan inte ska användas i offentliga miljö, vill du inte ha en produkt som är en brandrisk och kanske också innehåller toxiner och skadliga tungmetaller.


Budo-Nord sportmattor uppfyller kraven för CE-


direktiv EN-71 och har passerat EN71 del 2:2003 brandtest. I själva verket är Budo-Nord sportmattor är så säkra att de är certifierade att användas i förskolor!

Budo-Nord mattorna är lätta att använda. Inga särskilda förberedelser behövs. Mattorna kan läggas ut på alla släta ytor. Monteringen är enkel och kan ske utan tidigare erfarenhet. Innan du monterar en matta på golvet, torka av golvet och ta bort alla lösa objekt. Börja i mitten och arbeta dig utåt. Torka av mattorna innan du staplar för dem för lagring. Stapla dem så att ingen enskild kant sticker ut. Om mattorna är smutsiga rengör du dem med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel. Om det behöves en grundlig rengöring, tvätta dem en i taget med varmt vatten med ett milt rengöringsmedel.


Puzzle-Mat Size:

100 x 100 cm + / - 2 mm.

Tjocklek

23 mm + / - 1 mm.

Density

122 kg / kvm

Färg

Svart / grå

Material

Stötdämpande Polymer

Flammtestad

Godkänd enligt EN71 del 2:2003

CE-

EN-71

Non-Toxic

Ja

Odorless

Ja


Fraktkostnad tillkommer 

Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Här kan du läsa mer om vårt användande av cookies.