Köpvillkor (t.o.m. 2018-05-21)

Försäljnings- och leveransvilkor

Priser:

Priserna gäller exkl. moms, fraktkostnad tillkommer på ordrar under 5.000:- exkl. moms. Vissa artiklar har fraktkostnad - det står i beskrivningen av produkten vilka det är - ring gärna för prisuppgift. För privatpersoner/företag/föreningar debiteras en expeditionsavgift på 20:- exkl. moms.

Vi har ingen lägsta gräns på ordervärde därför expeditionsavgift. Skolor/landsting debiteras ingen expeditionsavgift. Vi reserverar oss för prishöjningar som ligger utom vår möjlighet att påverka. Emballage återtages ej såvida inte annat anges. Outlösta paket: Alla paket ligger kvar på utlämningsstället i 14 dagar innan de returneras åter till oss. Outlösta paket omfattas ej av ångerrätten enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokalerhttp: www.riksdagen.se

Vid outlösta paket debiterar vi en avgift om 199:- (exkl. moms) för att täcka de avgifter som uppkommer i samband med att paketet går i retur till oss. Betalningsvilkor: Betalningstiden utgör 30 dagar netto om inte annat angivits. Dröjsmålsränta debiteras med diskonto +8% vid betalning efter förfallodagen.

Orderbekräftelse:

Sänds på begäran per mail. Byten eller returer: Reklamation av felaktigt gods skall anmälas inom 10-dagar efter det ni erhållit varan från oss.

Returfrakter betalas av kund och återbetalas av oss, (om returen är godkänd av oss) eller att vi skickar fraktdokument för returfrakt till kund. Retur i anledning av fel (gjorda av beställaren) kan endast godkännas för hela varor i förpackningar. Sådan retur debiteras beställaren 20 % av varuvärdet. Frakt- och emballagekostnader betalas av beställaren.

Transportskador:

Transportören har ansvar för godset levereras i gott skick. Kontrollera vid mottagning att förpackningarna är oskaddade och att antalet kollin stämmer med fraktsedeln. Avvikelser måste du notera på fraktsedel och anmäla eventuell transportskada/saknad av gods till transportören.

Produkter:

Sportprodukter förbehåller sig rätten att ersätta enskilda produkter med liknade produkter som enligt Sportprodukter håller likvärdig kvalité.

Garanti:

För fabrikations- och materielfel lämnas 1 års garanti från leveransdagen.

(Vi reserverar oss för att tryckfelsnisse kan ha varit i farten.)

Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Här kan du läsa mer om vårt användande av cookies.